Design a site like this with WordPress.com
Get started

Lansare Concurs Urban Link – Timisoara 15′

Între 15 şi 31 martie aşteptăm studenţii din Timişoara care studiază arhitectură, design interior, management, inginerie sau ştiinţe să se înscrie la concursul Urban Link – Timisoara 15′.

This image has an empty alt attribute; its file name is concurs-urban-link.png
Grafica Asociaţia de la 4

Concursul are o secţiune pentru participare individuală cu tema “Mobilier Ergonomic pentru Lucru” în care oferim 3 premii în valoare 1.500 lei, 750 lei şi 500 lei, iar cel puţin unul din proiectele câştigătoare va beneficia şi de execuţia modelului prototip de către GreenForest.

Alături de secţiunea destinată participării individuale sunt două secţiuni destinate competiţiei de echipe cu un număr de 3 – 5 membrii fiecare. Cele două secţiuni au ca teme: “Soluții de lucru si locuire in cadrul conceptului Urban Link 15’” şi “Soluții de mobilitate si urbanism in contextul Timişoara 15’ bazate pe canale si grădini verzi – albastre”. Pentru fiecare secţiune oferim un premiu de câte 1.500 lei pentru studiul teoretic – bibliografic şi câte 2.000 lei pentru implementarea unui concept pilot care poate fi sub formă de instalaţie de artă urbană. Echipele mixte formate din studenţi de la discipline diferite vor fi punctate suplimentar.

Toţi participanţii trebuie să ia parte la 3 workshop-uri gratuite, unul dedicat ergonomiei şi managementul mediului de lucru susţinut de Societatea ErgoWork la showroom GreenForest, unul dedicat coworking-ului şi locuirii în spaţiul F O R şi unul dedicat culoarelor şi grădinilor verzi – albastre la Grădinescu GreenFeel.

Mai multe detalii despre concurs aici: https://urbanlink15.wordpress.com/2021/02/08/competitia-urban-link-timisoara-15/

Înscrierile pentru design mobilier ergonomic se fac accesând acest formular: https://forms.gle/etV9SPSSwPUWsC6JA

Înscrierile pentru temele de echipă se fac accesând acest formular: https://forms.gle/d1h11w249DxLXSTSA

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/527596534877432

La concursul pe echipe se pot înscrie echipe deja formate sau studenţi, individual, urmând a se forma echipe ulterior dintre studenţii înscrişi în urma participării la cele 3 workshop-uri obligatorii din cadrul proiectului.

ParteneriSocietatea ErgoWork, Universitatea Politehnica Timişoara prin Facultatea de Management in Producţie şi Transporturi – Centrul de Cercetare în Inginerie şi Management (Laborator EcosEc), Fundaţia Comunitară Timişoara (FCTM), Echipa F O R şi Asociaţia de la 4

FinanţatorGreenForest

Published by Sebastian Capotescu

search for healthy and natural ways of life and work

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: